A Reiki beavatás módszer

Tudni kell, hogy különbség van a nyugati Reiki behangolás és a japán vonalak között. A tapasztalatok szerint a nyugati beavatás sokkal élménydúsabb, míg a japán pedig rövid és legfőbb célja az energia rendszer megnyitása. A két behangolás minden embernél más és más eredményeket érnek el.

Reiki beavatás egy életre szól, és a gyógyító képesség bármikor használható. A beavatás lényege, hogy az illető személy hozzájusson az univerzum feltöltő energiájához. A művelet elvégzése után a kemény munka nem fogja elfárasztani az embert, hanem energiával tölti majd fel. A gyógyító képesség abban az esetben alakul ki, ha a keringési rendszer, valamint a testi, lelki állapot megfelelő. A Reiki gyakorlatok nap, mint nap gyakorolni kell, ahhoz, hogy a módszert a lehető legjobban elsajátíthassa. Lényegesen fontos, hogy a kezelő orvos, ápoló alázatos legyen a beteggel szemben, és, hogy a saját akaratukat félre tegyék. A Reiki behangolás abban az esetben is sikeresen sikerült, ha az illető személy a szertartás során nem tapasztalt semmi különöset.

Az emberek véleménye szerint a Reiki kezeléseknek köszönhetően megszabadultak a lelki tehertől, és sokkal boldogabban élhetik az életüket. Tudni kell, hogy a kezelések hozzájárulnak ahhoz is, hogy a szervezetbe lerakodott méreganyagok feloldódjanak és távozzanak. Ha szeretne bővebb információt olvasni a Reiki gyógyító kezelésekről, valamint a módszerbe való beavatásról, akkor látogasson el a sokak által jól ismert www.reikidunavarsany.hu weboldalra. Ha felmerülő kérdéseire ezen az oldalon sem talál választ, akkor tárcsázza a +36-70-70-34-352 telefonszámot, vagy írjon üzenetet a reikiwagner@gmail.com e-mail címre, és munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül örömmel válaszolnak.